Riski düşük getiri potansiyeli en yüksek 15 hisse

Borsa İstanbul’da hisse senetlerinin iki yıldır içinde olduğu yükseliş trendi, mayıs ayındaki seçimlerin ardından daha net bir görüntü oluşturdu.

Borsada hisse senetlerinin ortalama getirisi son 5 ayda yüzde 100’e yaklaştı. Aynı dönemde borsadaki yatırımcı sayısı da 10 milyona yükseldi. Türkiye’de yatırımcıların adeta finansal tercihleri değişti.

Ancak borsada kısa dönemde yaşanan bu sert yükseliş doğal olarak bundan sonrası için daha dikkatli olmayı gerektiriyor. Borsa İstanbul’daki hissesenetlerinin ortalama değerleri, hala benzerlerleri ile kıyaslandığında daha ucuz. Ortalama hala ucuz olsa da tüm hiseler için “ucuz” demek kolay değil.

Dolayısıyla hala gidecek çok alanı olan borsada hisse seçimine özellikle dikkat etmek gerekiyor. Bu dönemde özellikle, riski düşük getiri potansiyeli ise riskine oranla yüksek hisseleri ön plana çıkartmak gerekiyor.

İşte açıklamaları ile birlikte Borsa İstanbul’da  “Getiri Oranı Risk Oranı’na Göre En Yüksek Hisseler” ile “Beklenen Getiri Oranı En Yüksek Hisseler”

24

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir